Categorie Archief: home

Nieuwjaarsbijeenkomst

U bent van harte welkom op de Nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 20 januari vanaf 14.00 uur. Zie voor het programma: nieuwjaarsbijeenkomst. Graag even aanmelden bij: info@rotterdamorgelstad.nl of telefonisch: 0180-616452 van maandag t/m zaterdag van 09.00 -13.00 uur.        

Geplaatst in home | Reacties gesloten

ORGELPARADE in de Doelen op zaterdag 17 maart 2018.

Op 17 maart een grote manifestatie in de Doelen. Zie de concertagenda!

Geplaatst in home | Reacties gesloten

Een wens voor 2018

De medewerkers van de ‘Stichting Rotterdam Orgelstad’ -organisten, vrijwilligers, bestuur- wensen u een gezond, gelukkig en muzikaal 2018!

Geplaatst in home | Reacties gesloten

Actuele agenda

Klik hier voor de actuele pdf-agenda t/m 20 januari 2018   WIJZIGINGEN: Op zaterdagmiddag 20 januari is er een concert van zang en orgel in de Oude Kerk Charlois om 16.00 uur. Zie de concertagenda!

Geplaatst in home | Reacties gesloten

Wetenswaardigheden…… en andere orgelzaken!

<<—<>—>> Vier nieuwe kerken, hun orgels en organisten!   In 2017 is de ROS-familie stevig uitgebreid! We mochten vier nieuwe concertlocaties begroeten: Fonteinkerk – Hillegersberg; Grote Kerk – Overschie; Goede Herder Kerk – Schiebroek. En op de valreep van 2017 : Pauluskerk – Centrum Klik op de naam van de kerk voor meer informatie. <<—<>—>> […]

Geplaatst in home | Reacties gesloten

‘ORGANS UNITED’ 2017-2018

‘ORGANS UNITED’ is een samenwerkingsverband tussen Concertgebouw de Doelen, Laurenskerk Rotterdam en, voor één concert, Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven. “Onze weergaloze orgelserie, Organs United, bestaat dit seizoen uit maar liefst 17 concerten. Niet alleen geven onze eigen organisten – organist titulaire Hayo Boerema en stadsorganist Geert Bierling – weer acte de présence, ook andere orgelgrootheden zoals […]

Geplaatst in home | Reacties gesloten