Nieuwjaarsconcert met trombones en orgel

Concert
Nieuwjaarsconcert met trombones en orgel
Wanneer
zondag 13 januari 2019
16:00 - Alle leeftijden
Waar
Hoek van Holland
Andere informatie
‘NIEUWJAARSCONCERT om de HOEK’ – Dorpskerk
zondag 13 januari 2019
Deze middag luistert u naar de geweldige combinatie van trombones en orgel. Welkom op het nieuwjaarsconcert van Muziek om de Hoek. In januari 2018 waren de trombonisten ook al te beluisteren, toen zweeg het orgel, maar het orgel zal op dit concert in al zijn luister klinken!
Een groep van 8 trombonisten, uit het ensemble van ‘Greenport Bones’ onder enthousiaste leiding van Jesse van der Ham en Lennart de Winter, zullen enkele werken solo laten horen en ook samen met het orgel, zoals muziek van Händel ( uit de Royal Fireworks) en speciaal voor deze middag gearrangeerde muziek van Guilmant. Dit in combinatie met de organist Gerard van der Zijden. Gerard zal ook een orgelwerk laten horen en wel de Serenade opus 20 van Derek Bourgeois. Ook Jesse en Lennart spelen een solo met orgel, al met al wordt het een rijk gevulde en gevarieerde middag. Een waar feest om 2019 met Muziek om de Hoek muzikaal in te luiden.
U bent welkom vanaf 15.30 uur, het concert begint deze keer om 16.00 uur! De toegang is gratis, met een aanbevolen collecte na afloop. Graag tot ziens op 13 januari in de Dorpskerk, Prins Hendrikstraat 191, ingang Kleine Schoolstraat, Hoek van Holland.
De concerten worden mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Rotterdam – Loswal ‘De Bonnen’ Wateringen – Hans Ooms ’s Gravenzande – Stichting verzameling van Wijngaarden-Boot Rotterdam.
Concertcommissie ‘MUZIEK om de HOEK’.

« Terug naar kalender